vineri, 2 septembrie 2011

Au inlocuit Numele Allah cu un pronume personal

INTREBARE: cum nu au observat "comisiile" ca traducatorul in loc de a mentiona Numele Allah (subhanahu wa ta'ala) asa cum este in verset, l-a inlocuit cu de la sine putere cu un pronume personal ?


Coran Capitolul, 4 Versetul 54









Traducere prof. Grigore

”ori îi vor pizmui pe oameni pentru ceea ce Dumnezeu le-a dat din harul Său? Noi i-am dat neamului lui Abraham Cartea şi înţelepciunea. Noi le-am dăruit astfel o mare împărăţie.”

Traducere Liga

“Îi pizmuiesc ei pe oameni pentru ceea ce El le-a dat cu harul Sãu? Or Noi i-am dat neamului lui Avraam Cartea si Întelepciunea si le-am dat lor o mare împãrãtie! “



Rugam cu respect pe cei in masura ( in principal pe dl. Gemaledin Demirel, care a facut parte din comisia de revizuire a traducerii si actualmente este presedintele Ligii Islamice) ca aceasta eroare sa fie indreptata.

3 comentarii:

  1. rog administratorul acestui blog să mă contacteze prin email dorindavidaurel_1948@yahoo.ro
    @OBedeyaDDABenA

    dorindavidaurel830@gmail.com
    0730693323

    Sânt un evreu grec sânt MOZAIC MESIANIC SIONIST dar iubesc pe fraţii mei arabi, fiii lui Agar şi Avraam, fiii lui Ismael şi Esau adică arabii sangunini istorici (băştinaşii ca etnie) nu mă refer la cei prozeliţii şiiţi care au adoptat Coranul ca religie şi limba arabă ca a doua limbă vezi cazul Iraq anticul babilon sau cazul clar al Siriei vechea şi antica Asirie sau al Elamului şi Persia Iran şi Afganistan. care deşi se afişează "MAI ISLAMICI DECÂT MOHAMED ŞI MECKAH" nu au nimic comun cu islamul. Excepţie doar eforturile Profetului de ai aduce la Islam din prostie, după ce eforturile creştinimlor au eşuat ca nuca în perete.


    Nu este o calomnie , o jgnire când afirm că şiiţi tafkir adepţii lui Mahdi Melek Tawus sânt ANTISEMIŢI , ANTI-MOISE/MOOSA
    ANTICRIST adică ANTI IISUS/ISA
    şi ANTI-ISLAM /ANTI MOHAMED.

    Doctrina lui Mahdi nu are nimic a face cu IMAMUL ASCUNS NEREVELAT.

    MAHDI CEL BINE CĂLĂUZIT (DAR DE CINE ?? DE ALLAH ? sau de IBLIS?)

    Este forma islamizată a lui SAMEL ANTICRISTUL de la creştini , BAR-NAHAŞ de la evrei din THORA. Cunoscut clar în cărţile Sfinte ca SAMAEL Izgonit din ceruri de ALLAH şi devenit ŞEITAN IBLIS.

    Imamul Ascuns , a spus-o Profetul mohamed este MASIH , clar şi fără loc de interpretări. nici măcar Profetul nu s-a aşezat peste acest SPIRIT ÎNAL ŞI ILUMINAT. Nu a revendicat acest DUH şi această lucrare acest atribut.

    Mohamed se refrea clar la ISA MASIH fiind Profetul lui Allah, Mesagerul trimis special de Allah la oameni să le arate MÂNTUIREA LUI ALLAH nu a lui personală. SĂ LE ARATE OAMENILOR CE POATE FACE ALLAH CU EI ŞI PENTRU EI,ÎN FAVOAREA LOR.

    sau prefăcut că au înţeles , un vicleşug şi fiind un MESAGER INCOMOD are avea o ÎMPĂRĂŢIE DE LA ALLAH lau ucis, au ucis omul,profetul. dar Planul lui ALLAH , voinţa Lui nu au putut-o ucide.
    Allah a trimis Apostoli . şi la urmă a trimis pe Mohamed o pecete clară şi un semn puternic al vremurilor că L-au ucis zadarnic pe Masih
    pentru ceasta suniţii văd,cred şi recunosc clar ce şiiţi ignoră şi iau în băşcălie cruntă.

    Mohamed a scris 18 SURA dedicate lui MASIH în care 80% din Juz şi aya sânt dedicate Mesagerului Msih Isa Ibn Mariam.

    Fiecare Mesager, Profet a lui Allah a avut rolul,locul şi misiunea lui clară
    de a împedica pe MAHDI. mai clar pe MELEK TAUWS ÎNGERUL PĂUN adevărata faţă a lui Mahdi
    care s-a vârât între imamii ca iscarioteanul între apostolii lui Isa Masih.

    Când şiiţi fac zarvă pe jumătate din planetă încercând să-l aducă pe mahdi IBLIS ŞEITAN . Şi Fac propagandă ar trebui să taie 18 sura din Coran. Şi eu chiar cred că i-ar duce mintea lor rătăcită şi posedată de Mahdi yezidul din Persia.
    De ce credţi că şiiţi conduşi de Persia (IRAN) atacă ISRAEL pentru PALESTINA ? Greşit...îi doare în cot de PALESTINA. Palestina este un pretext un motiv să atace POPORUL LUI ALLAH , ISRAEL ŞI ARABIA .
    Au atacat Arabia Sudită. Au asediat prin blocadă navală bahrain şi au ocupat insule şi teritorii nu mari dar strategice din Emirate Arabe Unite şi Regatul Saudit.


    oare de ce ? Gândiţi în faţa lui Allah cu mintea voastră nu cu propaganda lor !

    Vor să distrugă Mekka ca centru religios,oraş sfânt şi să-l mute lângă teheran la Persopolis . Este Oraşul cu distanţa egală între YAZD şi LALESH MOSUL unde este Templul Moscheaa profanată a lui IBLIS ÎNGERUL PĂUN.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. DIFERIŢI DAR ÎMPREUNĂ SÂNTEM POPORUL LUI ALLAH! EVREI CREŞTINI ARABI MUSULMANI CHIAR ŞI INFIDELI LOIALI LUI ALLAH.RIDICĂ-TE ISLAM ,ÎN PICIOARE GATA DE O LUPTĂ SPIRITUALĂ!........... ŞI POATE UNA MILITARĂ . Ca să apărăm împreună aceaşi PLANETĂ şi dreptul omenirii de a fi LIBERĂ atât de liberă încât să fie aşa cum vrea ALLAH; până o schimbă doar şi exclusiv ALLAH! PENTRU MOOSA, PENTRU ISA PENTRU MUHAMAD PROFETUL SĂU! Im'şallah! Nu evit să instig la război dar unul defensiv de apărare "Lupta Păcii" prin cuvânt .Dacă vom fi nevoiţi să ne apărăm credinţa profeţii şi onoarea lui Allah. pe Allah noi oamenii nu-l putem apăra, eventual El ,Mislotivul pe noi! Im'şallah .

    naţiunea lui Mahdi a pornit o ofensivă contra tuturor pe toate căile ,politi,bursier,financiar,cultural,ideologic,psihologic, miliar şi acum comite o agresiune militară şi religioasă contra POPORULUI CĂRŢII, Contra lui israel,contra ARABIEI (etnice, native) contra creştinilor contra ifidelilor din alte religii, chiar contra teilor.
    La o asemenea agresiune se răspunde cu iubire,rugăciune şi în cazuri extreme cu o ripostă militară la fel de dură. Planeta lui Allah este pentru toţi oamenii creaţi de EL.Aşa cum ia plcut lui Allah nu imamului Komeini Imamul lui Iblis. Sună ciudat dar sânt cazuri extreme dicolo de limita legilor. Când legile statelor nu ştiu ce să sfătuiască pe oameni. Iar Imamul -Iblis şi şiiţi Yezides a lui Mahdi împing naţiuile pe toate căile la acest INEVITABIL RĂZBOI SFÂNT
    Ei fac CREIME , GENOCID-NESFÂNT. Ei apără pe Mahdi. Noi ne apărăm credinţa ,familiile şi Planeta de domnia lui IBLIS ŞEITAN!.Im'şalla!

    Staţi tari în faţa lui IBLIS ŞEITAN cu chip de MAHDI! SĂ ŞTIŢI CĂ ESTE ÎNGERUL PĂUN ; MELEK TAWUS! În araba antică este un strigăt de luptă atât militar cât şi duhovnicesc " ALLA'YALLAHA MEKTHUB!"

    Apoi vor să distrugă Israel ca naţiune fraţii voştrii. Acelaşi sânge ca voi. Şi după aceia vor face praf Creştinismul care are o confuzie uriaşă multe secte şi culte. Creştinismul este fărămiţat în multe culte;dar toate creştine. A căror enoriaşi sânt laici, indiferenţ şi mulţi din ei habar nu au cine a fost Iisus Isa.

    Trezeşte-te Mekka . Şi invoc fatuah lui Abbu'kar Şeikul Ali Al-Talib ridică Islam în picioare alături de Israel , alături de creştini chiar şi alături de infideli dacă aceştia iubesc înfocat şi sincer pe ALLAH! Nu fiţi orbi şi numiţi fraţi pe tribul yazid al Şeicului Uday(Adday) şi al şeicului Yezid care sau alipit de Hussein Ibn Ali.Şi care au rupt Islamul doar ca să aducă pe IBLIS la putere!


    Hezbollah nu este ISLAM
    Al-batar nu este Islam!
    Al-kefad, nu este ISLAM!
    Al-Kotz nu este ISLAM!
    Al-Qaida nu este ISALM!
    Al-NAgjih (HAMAS) nu este ISLAM!

    Ridică-te Islam pentru credinţa ta, în NUMELE LUI ALLAH. Şi opreşte pe IBLIS asuns sute de ani, mii de ani pe teritoriul PERSIEI.
    dacă iubiţi pe Allah şi vă este drag Profetul spune-ţi azi , hotrât Da Imamului Ascuns MASIH ! NU lui MAHDI IBLIS!

    Apăraţi Arabia Saudită,! Apăraţi bahrain ! apăraţi Emiratele Arbe Unite. Apăraţi Israel
    Pentru Allah toţi ca unul, diferiţi dar împreună! NU LUI ŞEITAN!

    RăspundețiȘtergere