marți, 11 mai 2010

ANUNT

INTRERUPEREA PUBLICARII PE BLOG PANA LA DATA ALEGERII MUFTIULUI COMUNITATII MUSULMANE DIN ROMANIA

Datorita conflictelor existente de-a lungul timpului, intre actualul Muftiu al comunitatii musulmane si o parte a celor care sunt implicati direct sau indirect in traducerea sensurilor Coranului, am decis intreruperea publicarii pe blog pana la data alegerilor noului Muftiu-10.06.2010.

Speram ca prin acest demers, sa evitam plasarea activitatii noastre- pe care o dorim a fi de natura strict religioasa- in contextul unor dispute inter-partinice, ce ne sunt cu totul straine.

In acelasi timp nu trebuie uitat, ca daca pana la remedierea greselilor din traducerea sensurilor Coranului, cei care patroneaza, sustin si promoveaza aceasta traducere se fac vinovati de deformarea sensurilor Cuvintelor Lui Allah (subhanahu wa ta’ala), nu mai putin vinovat este si actualul Muftiu, care si-a dat acordul pentru publicare:

“Multumim Bunului Allah pentru ca a facut posibila aceasta aparitie, Ligii Islamice si Culturale din Romania si tuturor acelora care au contribuit la traducerea si aparitia acestui Coran.
Aceasta traducere cat si celelalte efectuate sub indrumarea Muftiului Cultului Musulman din Romania reflecta in mod real sensurile versetelor Coranului.”

Seful Cultului Musulman din Romania
MUFTIU IUSUF MUURAT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu